» » Loša igra i poraz na kraju

Loša igra i poraz na kraju

Liga: 2ML liga | Seniori | 0

28.03.2015.

Zadnja utakmica Košarkaške A2 lige sjever u sezoni 2014-15 igrala se u Koprivnici. Liga je završena prošli vikend, no ekipe Vindije i Koprivnice imale su jednu neodigranu utakmicu koju je ostala za odigrati ovaj vikend.

Ova utakmica trebala se odigrati ranije u Varaždinu, no kako je termin odigravanja ove utakmice bio „prodan“  u isto vrijeme za dva sportska susreta, košarkaška utakmica nije odigrana i dogovoren je novi termin, ovaj puta u Koprivnici.

I zato je u Koprivnici domaćin bila ekipa Vindije

Utakmica praktički više nije o ničemu odlučivala. Poredak na prvenstvenoj ljestvici znao se već i ranije, tako da su i jedna i druga ekipa došle u oslabljenom sastavu više formalno odraditi i tu zadnju obavezu. I u tome su se bolje snašli Varaždinci.

A mladići iz Koprivnice u čijem sastavu nije bilo nekoliko iskusnih igrača, djelovali su dosta izgubljeno.

U startu su bili dekoncentrirani u obrani i neodlučni u napadu, te dozvolili Vindiji da preuzme inicijativu i cijelu utakmicu diktira tempo i rezultat. Trener Čaldarević pokušavao je „probuditi“  svoju ekipu, no to mu nije uspjelo.

Rezultat je na kraju glasio 111 : 52 za domaćina, a to je u ovom slučaju bila Vindija.A da nije bilo prevelikog natjecateljskog žara vidi se i po tome što bez puno prekida utakmica završila za 75 minuta.

Što se tiče ovosezonskog nastupa košarkaša Koprivnice, možemo biti zadovoljni samo njihovim nastupima u prvom dijelu prvenstva. Tada su igrali puno kvalitetnije, i osvojili neke važne bodove. U drugom dijelu natjecanja ekipa Koprivnice je igrački oslabljena odigrala loše.

Da bi održali kontinuitet natjecanja i treniranja seniorska ekipa KK Koprivnice nastavlja se odmah dalje natjecati u C košarkaškoj ligi, gdje će mlađi igrači dobiti puno više prilike za igru. 

KK VINDIJA : KK KOPRIVNICA111 : 52
Rezultat po četvrtinama: (29:8)(28:12)(29:17)(25:15)

Za KK VINDIJA nastupili su: Za KK KOPRIVNICA nastupili su:
Članovi ekipe Broj koševa Broj dresa Članovi ekipe Broj koševa
SVATY 14 4 PALIGAČ 4
NAKIĆ 6 5 GODEK 0
MARTINEC 0 6 MIHOKOVIĆ D. 13
GRĐAN 6 7 MIHOKOVIĆ R. 3
PIZEK 2 8 BLESIĆ 0
KAPUSTIĆ 23 9 ŠIMUNOVIĆ 6
ŠAMARIJA 13 10
KOVAČIĆ 0 11
PETROVIĆ 31 12 BAJUŠIĆ 9
JAKŠIĆ 0 13 PUC 0
BAĐUN 11 14 GRBEŠ 2
CESAREC 5 15 ZLATAR 15
Trice
SVATY 4,PETROVIĆ,CESAREC 1 BAJUŠIĆ 3,MIHOKOVIĆ D.,ŠIMUNOVIĆ 2,MIHOKOVIĆ R,ZLATAR 1
Treneri
MUDRI ČALDAREVIĆ

Suci: HUZJAK,KORADE